Gerben Ivo Pepijn
   


 


| |

jasper
examenfeest 28-4-2004 16:43

En idd... zoals alle kdc-gangers betaamt.... ze horen gewoon naar het examenfeest te gaan. Nu blijkt dat bepaalde personen niet heen gaan, vanwege het feit dat ze op vakantie gaan, of ze willen niet 'omdat niemand gaat '... maar dit is geheid weer een avond van; hoe ontkom ik aan een delerium??? ook al is het in de boogie bar, het is 1 grote reunie. dus het wordt echt WEL gezellig.. dus, om even maar te ontkrachten dat de boogie bar niet gezellig KAN zijn..... verdere info volgt nog .. maarrem, mag ik dit uberhaupt posten? aangezien dit puur voor KDC-ers is..... (tuurlijk.. het is een alternatief iets gebeurenachtigs ) en voor de verandering is dit niet in het weekend, maar gewoon lekker op een donderdag .... maar wat ik vergeten ben te vragen; wie gaat heen? (het is uiteraard weer eens gratis voor oud-leerlingen.....)

snel wederhoren,

Jasper
jasper
Re: examenfeest 30-4-2004 18:02

Gaaf dat ik iedereen gezien heb enzo... allemachtig heej... 's ochtends om half 8 thuis zijn, beetje ranzige krentenbrood met koffie eten/drinken, daarna gewoon weer 'keihard' volleyballen, ondertussen weer een fles martini geconfisqueerd hebben, ook opgedronken, en zometeen weer doorgaan met bierachtig iets en morgen weer werken... toch wil ik alle mensen bedanken waar ik heb mee gepraat........ omdat het ZO GEZELLIG WAS ... een reunie was er niets bij.... tering, wat is die koen brandjes ontspoort zeg..... GAAF .. (sorry voor die martini-verslaving die ik je aangesmeerd heb Koen ).....

dit was mijn verslag... en nu wil ik ff wat kwijt.......

dat kleine cafe aan de haven (en tief op met jullie gezeur 'ehh cafe is niet correct gespeldtdtdtd', desondanks kun je er met spelfouten best wel zoep'n)

tot wederhoren denks?
Sharif
Re: examenfeest 3-5-2004 14:04

Hehehe, Jasper en zijn eigen topic!
© Braxodus Crew (Gerben, Ivo & Pepijn), 2003-2005